Hírlevél modul

A Sokoldal wiki wikiből

A hírlevél modul alkalmazásával elérheted azt, hogy a látogatóid "ne vesszenek el".

Azaz, el tudod kérni a nevüket és e-mail címüket, és később bármikor kapcsolatba tudsz lépni velük.

Ez egy rettenetesen fontos dolog.

Olyan eszközt adunk a kezedbe, amit szinte lehetetlen INGYEN elérni a neten. A http://www.sokoldal.hu viszont teljesen ingyen és reklámmentesen adja neked a hírlevélkiküldési lehetőséget!

Annyira fontos egy weblapon a hírlevél, hogy mindenki pénzt akar csinálni ebből!

Képzeld csak el, hogy rövid idő elteltével olyan nagyra tudod duzzasztani az olvasóid táborát, hogy már nem kell küzdened a látogatókért, hiszen bármikor a weblapodra tudod "csalni" őket :-)

Először kezdd el gyüjteni az e-mail címeket!


Tömören leírjuk, hogy mit kell tenned:

1.Kapcsold be a"felírató" ablakot. A lenyíló menüből kiválaszthatod, hogy a weblapodon mikor jelenjen meg (mely aloldalakon)

ezt megteheted az aloldalaidon szolídabb formában (ezt az egyes oldalak szerkesztéseinél állíthatod be a lenyíló menünél)
vagy "központilag", egy felugró ablakkal (ez a vezérlőpult -> hírlevél modulnál kapcsolható be)

2.A felírató ablak ezek után meg fog jelenni az általad kiválasztott helyen (a weblapodon megnézheted). A felíratkozó mezők, ahol a nevet és címet kell megadni, automatikusan megjelennek.

Írj valamilyen csalogató szöveget, ami miatt a látogatóid fel fognak íratkozni hozzád. Ezt a "Felírató ablak tartalma" résznél írhatod be.


3.Ellenőrizd a weblapodon, hogy a felírató ablakba belefér-e a szöveg és a felírató mezők. Ha "nem fér bele", azaz tekerni kell a kis ablakban, hogy mindent elolvashass, akkor vissza kell térned a szerkesztőbe és az "ablak magasságát" nagyobbra kell állítanod.


4.Majd ismét ellenőrizd le a weblapodat, hogy jó-e már a kis hírlevélablak mérete. Ha ezzel megvagy akkor nincs más dolgod, mint "várni" a felíratkozókat.


<<< Olvasd el hogy miképpen csináld a hírleveleidet >>>Kapcsolódó témák:

Nézetek
Személyes eszközök
Navigáció