Domain vásárlás

A Sokoldal wiki wikiből

Saját domain név megrendelése esetén a weblapod továbbra is elérhető lesz ugyanazzal a névvel, amivel eddig (www.azonosítód.sokoldal.hu).

Megrendelés lépései:

1. A megrendelési űrlapon (szerkesztőben megtalálod a vezérlőpultban) be kell jelölnöd azt a szolgáltatást, amit meg szeretnél rendelni reklámmentesítés, domain név (külön külön is megrendelhető)

Ha mindent megfelelően bejelöltél, akkor kattints a "költségek kiszámolása" gombra.


2. Most megjelennek a rendelési tételek, és itt PONTOSAN ki kell töltened a megrendelési űrlapot az adataiddal.

A reklámmentesítés külön is megrendelhető, domain nélkül is!


Domain név megrendelése esetén a megrendelő űrlapon kívül az alábbi dolgok szükségesek:

Magánszemélyeknek domain igénylés esetén az innen letöltött domain igénylő lapot is ki kell töltenie, és postán, vagy beszkennelés után e-mailben(info@sokoldal.hu) el kell küldened nekünk ezt a tollal kitöltött igénylőlapot. A megrendelés mellé csatolnod kell a név és lakcímkártya másolatát is!

Cégek számára domain igénylés esetén ezt a megrendelőlapot kell kitölteni és elküldeni nekünk az internetes megrendelőlapon kívül.
Plusz: Cégbírósági/bírósági végzés, vagy cégkivonat másolata, és az aláírási címpéldány másolatát is el kell küldeni.

Egyéni vállalkozók számára domain igénylés esetén ezt a megrendelőlapot kell kitölteni és elküldeni nekünk az internetes megrendelőlapon kívül. Plusz: egyéni vállalkozói szkennelve vagy egy Igazolás nyilvántartásba vételről.


3. Fizetés: A megrendelt szolgáltatás csak az ellenérték kifizetése után lép életbe. A fizetés történhet postai úton (rózsaszín csekkel), vagy banki átutalással/befizetéssel. (Ha domaint is igényelsz: annak max 2 hetes átfutási ideje van, a nemzetközi regisztráció miatt)

4. A pénz megérkezése után az áfás számlát elküldjük a megadott címre postán.Kapcsolódó témák:

Nézetek
Személyes eszközök
Navigáció