Hány látogató volt az oldalamon?

A Sokoldal wiki wikiből

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy honlapodat hányan látogatják, akkor ehhez egy HTML kódot kell elhelyezni a szerkesztőbe belépve, a vezerlőpult-->>statisztika oldalra. A kódot csak ide kell elhelyezni, nem kell a többi aloldalba elhelyezni.

A html kódot, amit el kell helyezni, több oldalról is megszerezheted.

  • Google Analytics:

Regisztráljunk egyGoogle Analytics(kattints a linkre) fiókot, itt töltsük ki az adatokat a regisztrációhoz, majd kattintsunk az "Elfogadom. Készüljön el a fiókom" gombra. Ha elkészültünk, lépjünk be az Analytics-ba. Itt keressük meg a " Webhelyprofil hozzáadása»" funkciót és kattintsunk rá. Itt adjuk meg a domain nevünket és kattintsunk a befejezés gombra. Itt a "Használja ezt a követőkódot, és számos izgalmas új szolgáltatás áll majd rendelkezésére, amint azok elérhetővé válnak." felirat alatti táblázatból másoljuk ki a kódot és ezt helyezzük el az oldalunk szerkesztőjében a vezerlőpult-->>statisztika oldalba.


  • Mystat:

Regisztráljunk a Mystat.hu oldalon. Majd lépjünk be a felhasználónévvel, a belépés után kattints a hozzáadás gombra.
Töltsd ki a kért adatokat úgy, hogy az URL-hez ird be honlapod nevét,
címnek pedig add meg honlapod címét és válassz egy kategóriát.
Ha szeretnéd, hogy publikus legyen a statisztikád, akkor pipáld ki a kis négyzetet majd kattints a hozzáadás gombra.
Ezután döntsd el, hogy milyen kinézetû számlálót szeretnél, a mellette lévõ gombra kattintva, majd a lent kapott html kódot helyezzük el az oldalunk szerkesztőjében a vezerlőpult-->>statisztika oldalba.Kapcsolódó témák:

Nézetek
Személyes eszközök
Navigáció